تور ترکیبی  8 روزه  اروپا (ایتالیا، سوئیس، فرانسه)

بازدید کننده گرامی 

اعتبار این پکیج به پایان رسیده است.

ليست هتل ها

نام هتل خدمات هتل 2 تخته
(هر نفر)
1 تخته
(هر نفر)
کودک با تخت
6 تا 12 سال
(هر نفر)
کودک بدون تخت
2 تا 6 سال
(هر نفر)
توضیحات
Royal Milano Hotel
Royal Milano Hotel
B.B 8800000
تومان
11950000
تومان
7950000
تومان
0
تومان
59،500،00

توضيحات

قابل توجه است که هزینه تورهای اختیاری و دیگر مواردی که ذکر نشده بر عهده مسافر می باشد
 حداقل زمان دریافت ویزا یک ماه می باشد
در شرایط اضطراری احتمال جابجایی هتل ها به هتلی با درجه و کیفیت مشابه وجود دارد
تعیین صندلی در هواپیما تنها به عهده خطوط هواپیمایی بوده و آژانس نادیا پرواز در تعیین، تغییر و جابجایی آن نقشی نخواهد داشت
در صورت افزایش نرخ بلیط از طرف خطوط هواپیمایی تفاوت آن از مسافر دریافت خواهد شد   
برنامه های فوق بر طبق برنامه اولیه کارگزار تهیه و تنظیم شده است که با توجه به شرایط احتمال جابجایی، حذف و یا اضافه شدن گشت ها و تغییر در پروازهای داخلی و هتل ها وجود دارد
نرخ کودک زیر 2 سال 800،000 تومان می باشد
مسئولیت کنترل پاسپورت از بابت ممنوعیت خروج از کشور به عهده مسافر می باشد 
رفت: تهران 7:05               میلان 10:05    
برگشت: پاریس 11:50          تهران 19:45

خدمات

بلیط رفت و برگشت با پرواز ماهان به صورت مستقیم (رفت از میلان و برگشت از پاریس)، بلیط پرواز داخلی از ونیز به پاریس، اقامت در هتل های 4 و 5 ستاره تاپ در اتاق های دو نفره، صبحانه کامل، دیدار از جاذبه های گردشگری شهرها طبق برنامه تور، پرداخت ورودیه محل های مورد بازدید طبق برنامه تور، پرداخت عوارض فرودگاه ها به هتل ها و بالعکس و عوارض فرودگاه های خارج از کشور، همراهی راهنمای ایرانی و محلی در روزهای گشت، اخذ ویزای توریستی،  بیمه مسافرتی تا سقف 50،000 یورو  

مدارک

مــدارك لازم بــراي ویزاي ایتالیا
- اصل گذرنامه معتبر با6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده) 
- اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)
- فتوکپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای 3 سال گذشته از جمله ویزاهای شینگن
- تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل)
- 2 قطعه عکسی 3.5 در 4.5 رنگی، زمینه سفید و کاملاً از روبه رو؛ بدون عینک و جدید
- ترجمه انگلیسی شناسنامه از تمام صفحات
- ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی(آگهی تأسیس و تغییرات) به همراه نامه معرفی نامه روی سربرگ شرکت، پروانه کسب، پروانه وکالت، پروانه مطب و کارت نظام پزشکی مسافر
- در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر، میزان درآمد و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد (همراه با مهر و امضا توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سربرگ شرکت).
- کسانی که فقط گواهی شغلی (بخش خصوصی) ارائه می دهند، ارائه لیست 6 ماهه گذشته بیمه تأمین اجتماعی با مهر و امضا الزامی است.
- برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.
- برای افراد محصل ، ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل و برای اساتید حکم کارگزینی و اشتغال به کار الزامی است.
- برای افراد بازنشسته، ترجمه انگلیسی حکم بازنشستگی و کارت بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی الزامی است.
- پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی 3 ماه گذشته با مهر و امضا (توسط بانک)
- سپرده های بانکی (حداقل موجودی حساب جاری یا سپرده برای هر نفر مبلغ 400،000،000 ریال باشد.
- ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر (تمام صفحات)
- ترجمه انگلیسی رضایت نامه محضری پدر و مادر جهت سفر فرزندان زیر 18 سال با مهر و تأیید دادگستری و وزارت امور خارجه
- با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوط این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز در خواست کند.
- ارائه ضمانت نامه برگشت الزامی است.

تورهاي مرتبط :

جاذبه های مرتبط: